Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Mariposa

Klimno

maks.  6   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
150m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Predstavljamo vam potpuno novo, elegantno odmaralište Casa Mariposa s grijanim bazenom u slikovitom mjestu Klimno na očaravajućem otoku Krku. Odmaralište ima lijepu terasu koja pruža potpunu privatnost. Terasa je opremljena udobnim, stilskim vrtnim namještajem koji poziva na opuštanje i uživanje u čarobnom pogledu. Ugodan, sjajni bazen središte je vanjskog prostora, okružen udobnim ležaljkama za sunčanje i bezbrižno opuštanje. Mirna, tiha okolina jamči potpunu privatnost, dok pažljivo njegovani vrtovi dodatno pojačavaju osjećaj prestiža i komfora. Moderna arhitektonska sofisticiranost kuće pruža osjećaj ekskluziviteta i privatnosti, iako je koncipirana kao dvojna kuća. Udobna terasa s bazenom i udobnim ležaljkama nudi potpunu privatnost i opuštanje. Idealna je za sunčanje, osvježenje u vodi i uživanje u prekrasnom pogledu. Ovaj prostor dizajniran je za potpunu udobnost, gdje možete uživati u miru i tišini, ne brinući o svijetu. Za uživanje na otvorenom, tu je i osjenčani prostor za jelo s blagovaonskim stolom i udobnim stolicama. Osim toga, tamo je izvrstan roštilj na drveni ugljen koji je idealan za pripremu ukusnih morskih plodova, jela i druženje uz ukusne obroke.

Kada uđete u ovu potpuno novu, elegantnu kuću za odmor, bit ćete očarani savršenim uređenjem i svjetlošću prostora. Prostrani dnevni prostor opremljen je udobnim, velikim kaučem koji poziva na opuštanje pred velikim televizijskim ekranom ili jednostavno divljenje plamenovima u kaminu. Ambijent je svijetao i privlačan, s velikim staklenim vratima kroz koja prodire prirodna svjetlost.

Dnevni prostor se neprimjetno nadovezuje na blagovaonicu, gdje vas čekaju blagovaonski stol i stolice, idealni za obiteljske obroke i druženja. Ovaj prostor se nastavlja u prostranu, modernu kuhinju opremljenu najnovijim uređajima koji olakšavaju pripremu ukusnih obroka. U kuhinji se također nalazi i hladnjak za vino, tako da vaša omiljena vina uvijek budu dobro rashlađena.

U prizemlju kuće za odmor nalazi se elegantna kupaonica s kadom u kojoj se možete opustiti nakon dugog dana na otoku. Svi namještaj i dekoracije u kući odabrani su s mnogo ljubavi prema detaljima i pružaju osjećaj luksuza i udobnosti.

Stepenice vode na gornji kat gdje se nalaze tri elegantne spavaće sobe s bračnim krevetima. Svaka spavaća soba obasjana je puno prirodnog svjetla i ima pristup balkonu s prekrasnim pogledom na more. Ovdje možete u miru uživati u jutarnjoj kavi. Na ovoj etaži nalaze se i dvije moderne kupaonice s tuševima koje svim gostima pružaju udobnost i privatnost. Sobe na najvišem katu dizajnirane su tako da pružaju maksimalnu udobnost i luksuz, s spektakularnim pogledom i vrhunskom opremom.

Sve sobe su klimatizirane i imaju pristup besplatnom Wi-Fi-ju kako bi se osigurala udobnost i povezanost tijekom vašeg boravka. Pri vašem dolasku svi su sobe opremljene potrebnom posteljinom i kupaonice svježim ručnicima. Tako se možete odmah opustiti i uživati u svom boravku u potpunoj miru. Kuća za odmor je pažljivo dizajnirana za maksimalnu udobnost i zadovoljstvo gostiju, s posebnom pažnjom na sve detalje koji doprinose bezbrižnom i ugodnom boravku.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
Bračni krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Ova izvanredna kuća za odmor u Klimnu na otoku Krku savršen je izbor za one koji traže luksuzan, miran i opuštajući odmor s prekrasnim pogledom na Jadransko more.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno u cijenu najma:

Smještaj, klima uređaj, ručnici za kupaonicu, posteljina, završno čišćenje, električna energija, održavanje vrta, grijanje, pristup internetu, parkiralište, održavanje bazena, naknada za prijavu, boravišna pristojba, korištenje dječjeg krevetića, korištenje dječje stolice, korištenje roštilja, korištenje perilice, voda.

Uvjeti poništenja:

  • Finden Sie unsere allgemeinen Geschäftsbedingungen auf unserer Websiteoder klicken Sie auf diesen Link ...

ostale informacije:

Ugodna terasa s bazenom i udobnim ležaljkama nudi potpunu privatnost i opuštanje. Idealna je za sunčanje, osvježenje u vodi i uživanje u lijepom pogledu. Ovaj prostor je dizajniran za potpunu udobnost, gdje možete uživati u miru i tišini, ne brinući o svijetu. Za uživanje na otvorenom tu je i zasjenjeni prostor za jelo s blagovaonskim stolom i udobnim stolicama. Osim toga, tu je izvrstan roštilj na drveni ugljen koji je idealan za pripremu ukusnih morskih plodova, jela i druženje uz ukusne obroke.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 06.07.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Adria Villas
gospodin J. Hunski

gospodin J. Hunski

Adria Villas je turistička agencija koja nudi usluge najma s našim izborom luksuznih vila i apartmana na otoku Krku u Hrvatskoj. Radimo na licu mjesta, održavamo dobre odnose s vlasnicima naših luksuznih vila i apartmana te dobro poznajemo područje. Svaki objekt koji upravljamo redovito pregledava naše upravljanje kako bismo osigurali da vaš teško zarađeni odmor udovolji vašim očekivanjima. Trudimo se učiniti sve što je u našoj moći kako bismo vam pomogli organizirati i ostvariti vaš savršeni odmor. Naša profesionalnost i iskustvo jamstvo su sigurnog i kvalitetnog odmora. Tijekom vašeg boravka u jednoj od vila koje nudi naša agencija, stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i zahtjeve. Rado ćemo ispuniti sve vaše zahtjeve.


Dalji smještaji od gospodin J. Hunski

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Hunski

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 4682831

Posljednje ažuriranje: 06.07.2024

Oglas je online od: Ovo je novi oglas

URL: https://www.resido.hr/4682831.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat